Aktiviteter

Aktiviteter

Vi i Skhf's styrelse jobbar aktivt för att hålla vår förening aktuell och händelserik för våra medlemmar. Här får du en liten hum om vad vi gör i vår förening:

 

Vår förening anordnar medlemsträffar där vi exempelvis tillsammans går på exkursioner, d.v.s. letar vilda grod- och kräldjur(herptiler) i naturen, eller åker på studieresor till olika tropikhus i Sverige eller våra grannländer, samåker till mässor och symposium, men även tar del av föreläsningar med bildvisning, filmer, fakta och historier om herptiler och från fältherpetologiska resor. Vi anordnar utställningar där medlemmar får vara med och visa upp sina djur, ett sätt att sprida kunskap och förståelse till allmänheten. Vi bevakar även medlemmarnas intressen gentemot media och myndigheter.

 

 

 

Vill du delta i våra aktiviteter?

För att ställa frågor och få veta mer kan du kontakta någon av oss i styrelsen; alla kontaktuppgifter hittar du under fliken "Kontakt". För att delta måste du bli medlem och detta kan du läsa mer om under fliken "Bli medlem". För alla medlemmar skickas fullständig information ut om aktiviterna i vårt Nyhetsblad. Nyhetsbladet skickas till din mail. Har du inte angivit någon mail men betalar medlemsavgift är du välommen att kontakta någon av oss i styrelsen.

 

 

Upphovrättsskyddat av Skånes herpetologiska förening - 2017