Aktiviteter

Aktiviteter

På SkHFs medlemsmöten träffas vi för att lyssna på föredrag med bildvisning om terrariedjur och fältherpetologiska resor. Det ger bra tillfällen att lyssna och fråga kunniga personer om deras erfarfenheter.

 

I föreningen finns även ett stort intresse för grod- och kräldjur i den svenska naturen och tillsammans ger vi oss ut för att lyssna på grodornas spel, studera de olika stadierna i groddjurens liv och leta kräldjur i stenrösen och soliga slänter.

 

Utöver detta åker vi på studieresor till olika tropikhus, samåker till alla stora mässor och symposium och bevakar medlemmarnas intressen gentemot media och myndigheter.

 

För att sprida föreningens kunskaper och informera allmänheten om dessa underbara djur anordnar vi mässor och utställningar i olika delar av Skåne.

 

Vill du delta i våra aktiviteter?

För att ställa frågor och få veta mer kan du kontakta någon av oss i styrelsen, alla kontaktuppgifter hittar du under fliken "Kontakt". För att delta måste du bli medlem och detta kan du läsa mer om under fliken "Bli medlem". För alla medlemmar skickas fullständig information ut om aktiviterna i vårt Nyhetsblad. Nyhetsbladet skickas till din mail. Har du inte angivit någon mail men betalar medlemsavgift är du välommen att kontakta någon av oss i styrelsen.

 

 

Upphovrättsskyddat av Skånes herpetologiska förening - 2017